lørdag den 12. juni 2010

Weekend indendøre..

Denne weekend foregår indendøre, med låste døre og nedrullede gardiner! Jeg vil IKKE ses, og dog, måske skulle jeg begive mig ud, og forberede mine omgivelser. For mandag morgen er jeg tvunget ud til busstoppestedet. Jeg har i knapt to år haft en tid på øjenafdelingen på Århus sygehus, og nu lige pludselig er det altså på mandag. Jeg skal til forundersøgelse med henblik på laseroperation af mine -10,5 nærsynede øjne! Og jeg må altså ikke benytte mine kontaktlinser i 2 døgn forud for undersøgelsen, så jeg har mine gamle briller på. De er ca 17 år gamle, og overhovedet ikke uptodate. De er ridsede, irede i guldstellet og min far har snøret dem sammen fordi jeg havde mistet den ene stang. Og styrken passer ikke, så jeg går og koncentrerer mine øjne uanset hvad jeg laver. Hovedpinen lurer og brillerne trykker mig bag ørerne. Det er lidt øv, men jo da ganske frivilligt! Jeg har et ønske om at få mine øjne opereret og så må jeg tage dette med. Hvis jeg bliver erklæret egnet, må jeg faktisk ikke bruge linser i en uge forud for operation, så hva hyler jeg for nu?

6 kommentarer:

 1. Held og lykke - Har du tænkt over at du måske er helt retro?
  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 2. Søde marianne, tak! Jeg er absolut ikke retro, så skulle det have været langt ældre briller. :-) Knus og ønske om god weekend til dig også.

  SvarSlet
 3. Hvor bliver det dejligt for dig... især altså når det er overstået og du kan smide de gamle briller ud :-)

  Flot blog du har fået lavet !

  SvarSlet
 4. Hej Gitte!

  Som tingene ser ud lige nu, kan jeg godt komme og køre dig, så du er fri for at famle dig frem. Bare lige giv besked.

  Knus fra AG

  SvarSlet
 5. Håber da, du bliver godkendt til operation, så du kan komme til at se bedre ud :-)))))

  SvarSlet
 6. Tak Mariann. Jeg glæder mig især til det er overstået, men brillerne bliver vist aldrig smidt ud. De bliver gemt til evigt minde :-)

  AG, det er SÅ sødt af dig, og som aftalt sriver/ringer jeg :-)

  Tak Laila, jeg håber også, for det kan da kun blive bedre uanset om det er til at se bedre, ud til brillerne eller se bedre ud generelt.. Hi hi :-))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...