onsdag den 9. juni 2010

Møgdag...

Jeg VIL selv, men kan IKKE selv, og så er det jo godt jeg har hjælp fra Tina Hun er bare en knag er hun! Men hvor bliver jeg sur og gal over at jeg for pokker, ikke engang kan finde ud af at gøre et billede mindre og gemme det. Det er åbenbart i gemmeprocessen det går galt for mig... Nåmen, så kan det da også være lige meget!!
Og dagen er i forvejen en møgdag. Kunne ikke sove mere da kl var 3.30 og stod op kl 3.45, og sad så og drak kaffe, spiste småkager og læste blogs, var på FB og hyggede mig. Fint, indtil jeg besluttede mig for at gå i seng igen, for det var ærligtalt kedelig, ingen at skrive med ;o).. Men da jeg så vågnede, ja det vil sige det er jeg faktisk stadig ikke!! Jeg skulle aldrig være gået i seng igen.
Så jeg zumber foran computeren i dag, skriver lidt ansøgninger og har strikke/hækletøj i nærheden. Som her i sofaen ;O)) Det er da godt der er plads til mig, og det hele er lige inden for rækkevidde og jeg kan bare gribe i lige præcis dét håndarbejde der frister...


4 kommentarer:

 1. Nogle dage er bare skæve..

  SvarSlet
 2. Vi savnede dig igår!
  Men med sådan en møgdag, er det nok bedre at smække benene op og hygge sig i sofaen :-)

  Det ser forresten godt ud med din blog efterhånden. Jeg skal helt sikkert have dig til at hjælpe mig. Vi må finde en dag, jeg evt. kan komme forbi dig med min computer :-)

  SvarSlet
 3. Heldigvis er dagen i dag bedre Miri..

  Tine, Jeg havde en dum dum dag. Og derfor valgte jeg at blive hjemme. AG havde tilbudt at hente mig, men jeg kunne ikke!! jeg havde sådan glædet mig..
  Jeg skal gerne hjælpe dig, kan du tro! Nogen ting kan jeg bare ikke finde ud af, men jeg tror du selv har styr på billeder..

  SvarSlet
 4. Det var også meget det med at lave flere kolonner og midten bredere, jeg tænkte du kunne hjælpe med :-)

  Hvad program laver du collager i?
  Jeg havde et program på den gamle computer og kan ikke huske hvad det hed. Det er ikke Picasa eller Flickr. Og jeg kan huske at det blev anbefalet på en blog, men ikke hvilken :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...