Uhmm, jeg har bagt de gode muffins i dag. Dem med bid i. Masser at tygge på.
Opskriften er fra min tid på Færøerne. Og sikke som der blev bagt kager deroppe.
Kokosmuffins
2 æg
160 g sukker
2 tsk. vaniliesukker
35 g hvedemel
160 g kokosmel
125 g smeltet smør
50 grofthakkede nødder
100 g grofthakket chokolade
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes til det er luftigt.
Vaniliesukker, hvedemel og kokosmel kommes i skiftevis med det smeltede smør.
De hakkede nødder og chokolade vendes i til sidst.
Fyldes i dobbelte papirforme, helt op til kanten, da de ikke hæver ved bagning.
Bages ved 200 grader midt i ovnen i ca 10-15 min.
Uhm. Det lyder lækre!
SvarSletMan burde lige smutte forbi og smage. Og nyde synet af dine briller ;-)
Hi hi Tine.. Kom du bare ;o)
SvarSlet