søndag den 6. juni 2010

Hjælp...

Jeg håber på lidt hjælp ude fra.. Jeg er gået fast mht bloggen.
Hvordan synes I det ser ud med 3 kolonner? Ser det rodet ud? Var det bedre før med de store billeder? Og header, skal det være en stor eller en lille diskret?
Og endelig er der mon nogen der kan hjælpe med at sætte sider på? Jeg har fået en på med startside, men vil gerne ha en både til opskrifter og en shop evt. Kan ikke gennemskue det i blogger.

God søndag derude :O)

3 kommentarer:

 1. Jeg syntes det ser rigtig godt ud med 3 kolonner. Det må du hjælpe mig med engang.
  Jeg syntes der mangler en header, den er lidt bar. Jeg kunne godt lide de billeder du havde før, de var bare for store og dominerende.
  Sikke da en god ide med forskellige sider. Kan desværre ikke hjælpe men hører gerne om hvordan du gør, så jeg engang kan "abe efter" :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt li' 3 kolonner, når man sætter det "roligt" op, man kan jo lige så fint udnytte bredden på folks skærme, og vi er vant til at "læse" ting fra venstre mod højre, mere end nedad, som i 2-kolonnes blogs, hvor man skal spole og spole for at få info i kolonnerne.
  På min skærm lige nu, på min notebook, er billederne i din header dog meget, meget store, faktisk fylder de alt på det første møde med din blog. Det synes jeg er lidt for voldsomt. :o)

  SvarSlet
 3. Jeg har selv prøvet at have tre kolonner og synes, at det alt for nemt bliver rodet og uoverskueligt.

  Jeg er gået tilbage til 2, hvor den brede er den jeg skriver indlæg i og den smalle er til alt det andet. De vigtigste ting øverst og alt det andet nederst. Og så har jeg også udnyttet bunden.

  Med hensyn til headeren ville jeg vælge en, der er knap så høj, så man fristes af det første indlæg :)

  Kig ind. Og giv gerne din mening om mit layout!
  Klem

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...