mandag den 21. juni 2010

Flere farver..

Endnu engang sidder jeg med et hav af ender som skal hæftes, men det gør mig intet. Synes nærmest det er lidt hyggeligt! Endnu et lille køkkenhåndklæde er lige straks færdig. Med 2 togture i denne weekend var det lynhurtig hæklet. Og der kommer helt sikkert flere til, for det er et lille og nemt håndarbejde der lige passer ned i tasken.

8 kommentarer:

 1. Forstår stadig ikke, du ikke bare hæfter ender, mens du skifter farve?
  Fine farver, i øvrigt!

  SvarSlet
 2. Jamen Bettina, det bliver ikke pænt for mig, derfor. Men skal da sikkert bare ha noget kompetent hjælp for at gøre det rigtigt :-)

  SvarSlet
 3. Nååååh, det er så helt i orden! *fnis*
  Jeg improviserer bare. ;o)

  SvarSlet
 4. Gitte, når du starter på en ny farve og har startet med et par luftmasker, så læg både den nye og den gamle ende hen langs arbejdet bagpå. Så længe du sørger fortát disse tråde ligger lige oven over nålen, når du stikker den igennem for at gribe fat i den nye farve, så hæfter du den automatisk.

  SvarSlet
 5. Jeg hæfter også mine ind samtidigt med at jeg hækler videre, men jeg er enig.. det er ikke altid lige pænt. Jeg har det bare sådan at med hjemmeproducerede ting gør det ikke noget at man kan se det er mig der har lavet det.. ;) Er i gang med et rippletæppe og alle de ender gider jeg slet ikke til sidst, så er det sjovere at kunne bruge det straks hihi

  Skønne farver du har brugt.

  Venlig hilsen
  Henriette :-)

  SvarSlet
 6. Flotte farver i tilfældige rækkefølge - man bliver helt glad :o)

  SvarSlet
 7. Nette, du må vise mig en dag hvordan du mener jeg skal gøre :-)

  Henriette, jeg synes også godt man må kunne se det er hjemmegjort, men det var altså lige i overkanten da jeg prøvede ;o) Og jeg kan godt aftale med mig selv at jeg hæfter undervejs.. Hi hi, ikke altid det lykkedes. Åh ja, dit tæppe i rød, hvid og blå?

  Tak Henriette.. Glæden kommer nemlig, bare man kigger på farverne :-)

  SvarSlet
 8. Ja det er rigtigt. Jeg vidste slet ikke at du havde set det?? :-) Jeg har forresten allerede besluttet at når det er færdigt, så MÅ jeg igang med et nyt og denne gang i granny stripes. Jeg har set det rundt omkring og er helt færdig over hvor fint det bliver.. Der er så megen inspiration at hente her og der, at man aldrig løber tør for projekter heldigvis hihi.

  Glæder mig til at se hvad du finder på at hækle som det næste projekt ;)

  Kh Henriette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...