Thaisuppe (4 pers.)
· Karry, 2½ spsk
· Hvidløg, 2 fed
· Kyllingebryst/filet, ca 400 g, skåret i mindre stykker
· Peberfrugt, 2 stk
· Champignon, ca 200 g
· Løg, 1 lille
· Kokosmælk, 1 stor dåse og 3 dl vand
· Sød chilisauce, ca 1½ dl efter smag
· Ananas, 1 dåse i tern
· Nudler, 2 plader
· Rejer, ca 250 g
Fremgangsmåde:
Svits karry i rapsolie, til det er gyldent.
Kom kylling i, skal ikke gennemsteges, kun brunes.
Kom alle grøntsager i (som er skåret i mundrette stykker).
Kokosmælk og vand tilsættes.
Chilisauce tilsættes og der smages til med salt og peber.
Koges/småsimrer i 15 min ca.
Nudlerne brækkes i mindre stykker og tilsættes suppen.
Ananas kommes i og varmes igennem.
Rejerne tilsættes til sidst, skal kun have et par minutter.
Smag evt til med flere krydderier.
Velbekomme
Tak. Vi holder meget af supper herhjemme, så den må da prøves en dag :-)
SvarSletUHM! Tak for opskrift. :o)
SvarSletVelbekom Miri :) Jeg er nemlig også vild med supper i alle afskygninger, og der kan man rigtig få brugt hva man lige har ved hånden.. Men denne følger jeg trop, udover at jeg har tilsat ananas. Synes den manglede sødt i forhold til det stærke chili..
SvarSletPuttenings, velbekom til dig. Jeg glæder mig til frokost :-)
Mums, det ser lækkert ud.
SvarSlet