tirsdag den 8. juni 2010

Thaisuppe..

Jeg har lavet thaisuppe til aften i dag. Ikke HELT som jeg plejer, for da jeg havde været afsted og handle, havde jeg glemt rejer, men det måtte jeg så undvære i dag. Det kunne nu også sagtens lade sig gøre! Opskriften har jeg fra en sød ung ekskollega, og jeg har fået lov at udgive den her på bloggen :-) Jeg har spist en god portion i dag og tager helt sikkert en portion i morgen til frokost og så er der endda til fryseren også. Dejligt :-)




Thaisuppe (4 pers.)



· Karry, 2½ spsk
· Hvidløg, 2 fed
· Kyllingebryst/filet, ca 400 g, skåret i mindre stykker
· Peberfrugt, 2 stk
· Champignon, ca 200 g
· Løg, 1 lille
· Kokosmælk, 1 stor dåse og 3 dl vand
· Sød chilisauce, ca 1½ dl efter smag
· Ananas, 1 dåse i tern
· Nudler, 2 plader
· Rejer, ca 250 g


Fremgangsmåde:

Svits karry i rapsolie, til det er gyldent.
Kom kylling i, skal ikke gennemsteges, kun brunes.
Kom alle grøntsager i (som er skåret i mundrette stykker).
Kokosmælk og vand tilsættes.
Chilisauce tilsættes og der smages til med salt og peber.
Koges/småsimrer i 15 min ca.
Nudlerne brækkes i mindre stykker og tilsættes suppen.
Ananas kommes i og varmes igennem.
Rejerne tilsættes til sidst, skal kun have et par minutter.
Smag evt til med flere krydderier.

Velbekomme

4 kommentarer:

  1. Tak. Vi holder meget af supper herhjemme, så den må da prøves en dag :-)

    SvarSlet
  2. Velbekom Miri :) Jeg er nemlig også vild med supper i alle afskygninger, og der kan man rigtig få brugt hva man lige har ved hånden.. Men denne følger jeg trop, udover at jeg har tilsat ananas. Synes den manglede sødt i forhold til det stærke chili..

    Puttenings, velbekom til dig. Jeg glæder mig til frokost :-)

    SvarSlet
  3. Mums, det ser lækkert ud.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...