tirsdag den 4. juni 2013

Tak..

Som det varmer mit hjerte og sjæl, at nogen har taget sig tid til at komme med gode råd og ikke mindst undersøge mulighederne for mig! Tak til den anonyme som også ringede til mig. Tænk at der findes sådanne mennesker! Jeg er dybt taknemmelig. Er ikke kommet et skridt nærmere, jeg er nødt til at ha hovedet med og jeg befandt mig for langt hjemmefra i går, til at kunne nå hjem både og ringe og møde op. Men i dag reflekterer jeg, det kan heldigvis gøres på tagterrassen her hvor jeg bor. Det blæser altid en halv pelikan heroppe, men jeg har  godt af at blive luftet og blæst igennem, så en kop kaffe, en notesblok og et gammelt havebord i ryggen, til at tage noget af vinden, så er der ro på mig lidt. 

Jeg laver lister og håber på at få overskud og mod til at gøre noget ved det. Jeg bilder mig jo ind at det hjælper, med de lister. Måske gør det og måske ikke. På en af listerne skriver jeg ned hvad jeg har fået gjort i dag. Og en anden hvad jeg skal ha gjort inden fredag. Den sidste er den sværeste!!! Men jeg håber jeg magter det og kan så give mig selv et klap på skulderen. Mon?

5 kommentarer:

 1. Lister er GODT........de bringer ro, overblik og struktur på tingene..... God "listeskrivning"......

  SvarSlet
 2. Jeg er jo selv stor fan af lister jeg kalder dem nu todo lister, jeg kan ikke overskue, at lave for en hel uge af gangen så stresser jeg. så om aftenen laver jeg en for næste dag, og ved ikke noget bedre en at sætte en fed streg over, for hver ting jeg får lavet... Det hjælper mig til at få husket og få bare en anelse system i en lidt anderledes hverdag..... Så får jeg ro i mit sind og ved, at nu kan jeg med god samvittighed gå i kreahjørnet, eller bare daske rundt....

  SvarSlet
 3. Jeg er kronisk smerte patient som er så hendig at have et fleksjob.
  Jeg kan slet ikke tåle at lave lister over hvad jeg SKAL have gjort. Det stresser mig helt vildt. Hvis jeg skal lave lister, laver jeg en som jeg foreksempel starter om mandagen og så skriver jeg hvad jeg har nået. Når jeg så kommer til tirsdag skriver jeg igen dagen og hvad jeg har nået. Så når jeg når slutningen på ugen kan jeg se hvad jeg har nået. Og det er en stor bedrift.
  Hvis du gerne vil lave lister over ting du SKAL have gjort, bør der ikke være deadline på, for det er vigtigere det du har lavet end det du ikke har nået.
  Mange tanker og positive hilsner Lisbeth

  SvarSlet
 4. kære Gitte Held og lykke med at finde hoved og hale i det hele. Jeg kan desværre ikke hjælpe, men håber du finder den hjælp du har behov!! Du får et par virtuelle knus, måske de kan hjælpe en smule ;)

  SvarSlet
 5. Lister er gode, så kan man strege ud når man har nået noget - men ingen deadline, for som en skriver så godt: Det er vigtigere du har lavet noget, end at du ikke har nået det. Knus

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...